Cloud telephony e ne e le e 'ngoe ea lisebelisoa tsa mantlha tsa ho boloka chelete bakeng sa ho qala nakong ea seoa. Ho feta moo, theknoloji e lumeletse lik'hamphani tse nyenyane le tse mahareng ho kenya ts'ebetsong mosebetsi o ka thōko le ho eketsa puisano le basebetsi le bareki ka katleho. Ka hona, tharollo e bonahala e le teng ho lula 'me e ipakile e sebetsa hantle haholo bakeng sa likhoebo tse batlang ho hola ka matsete a tlase.
Seoa sena se ile sa etsa hore ts'ebetso ea ho theha mosebetsi o hole tikolohong ea khoebo, e neng e se e ntse e hola lilemong tse leshome tse fetileng Brazil, e potlakile. Linaheng tse ngata, mosebetsi o ka thōko e ne e se e ntse e le Lintlha tsa WhatsApp ntho ea sebele, ’me ea rōna ke ea boraro lethathamong la linaha tseo ho sebetsa malapeng ho ntseng ho hōla ka ho fetisisa lefatšeng. Maemo a lefats'e a potlakisitse ts'ebeliso ea mohala oa maru, ka hona a totobatsa melemo ea ona hape a khothaletsa nts'etsopele ea ona ho ea pele. Boemong ba ka mor'a lefu la seoa, tloaelo ke ea cloud telephony , lisebelisoa tsa eona le maano a ho iphetola le ho ikamahanya le litlhoko tsa basebelisi.
Mofuta ona oa mohala o koahela mehala e etsoang ka marang-rang, ho fapana le mehala e tloaelehileng e etsoang ka mohala oa mohala. E na le litšenyehelo tse tlaase tsa ts'ebetso le tlhokomelo, ntle le ho nolofalletsa tsamaiso e ntle, ho tsamaea, tšebeletso le ho nkeha habonolo. Mathata a khokahanyo ea Marang-rang le lebelo le amanang le mohala a ile a hlōloa, 'me ka katleho ho nolofaletsa mohala oa leru, oo esale o le teng, empa tšebeliso ea eona e kholo e ne e khoneha feela ka tsoelo-pele ea marang-rang. Litšebelisano tse etsoang ka leru li ka etsoa ka lisebelisoa tse fapaneng, joalo ka ho tloha khomphuteng ho ea ho e 'ngoe, ho ea ho mohala oa fatše kapa selefouno.
Bokamoso ba ho qala theknoloji le mehala ka mor'a seoa ke sefe?
-