rrjeteve sociale

Self-hosted database solution offering control and scalability.
Post Reply
rochon.a11.19

rrjeteve sociale

Post by rochon.a11.19 »

Për të gjetur të dhëna të dobishme në detin e informacionit, duhet të dini më shumë për analizën e , pra analizën e kanaleve tuaja sociale.

Suksesi i fushatës suaj të marketingut në internet varet nga shumë faktorë, të tillë si ekzekutimi i duhur i një ideje ose të kuptuarit e nevojave të audiencës suaj . Megjithatë, një nga aspektet më të rëndësishme është analiza dhe interpretimi i saktë i të dhënave të llogarisë suaj.

Analiza e rrjetit social: çfarë është ajo
Për të përfituar sa më shumë nga strategjia juaj, ajo që duhet të bëni është të analizoni të dhënat e mbledhura gjatë aktiviteteve të mëparshme të kryera. Analiza e rrjeteve sociale, në fakt, bazohet në informacionin që tashmë keni në dispozicion: postimet e mëparshme, ndërveprimet me ndjekësit tuaj, të dhënat nga fushatat ADV etj.

Kur bëhet fjalë për analizën e mediave sociale, mund të mbështeteni në udhëheqësi i whatsapp dy burime informacioni:

njohuritë vendase të platformave të menaxhuara (p.sh. Facebook, Instagram, LinkedIn dhe kështu me radhë),
analiza e pranisë sociale të konkurrentëve tuaj nëpërmjet mjeteve të tilla si FanPageKarma ose Not Just Analytics (dikur Ninjalytics).
Bërja e një standardi si ky do t'ju japë një ide të përgjithshme se çfarë funksionon dhe çfarë jo në industrinë tuaj.

Si të bëni një analizë të mediave sociale
Përpara se të filloni analizën e kanaleve tuaja sociale është e rëndësishme të dini se cilat metrika duhet të monitorohen . Edhe sot, në fakt, mendohet se numri i ndjekësve është tregues i suksesit , aq sa ka ende shumë influencues dhe kompani aspirante që i blejnë, por nuk është aspak kështu.
Post Reply