Tsoelopele ea theknoloji ea VOIP naheng ea Brazil le lefats'eng ka bophara

Self-hosted database solution offering control and scalability.
Post Reply
babyrazia115

Tsoelopele ea theknoloji ea VOIP naheng ea Brazil le lefats'eng ka bophara

Post by babyrazia115 »

Mohlomong u se u sebelisitse theknoloji ea VoIP ho buisana ka mohala, leha o sa e tsebe! Fumana sengoloa sa rona 'me u ithute haholoanyane ka phetoho ea mokhoa ona oa bohlokoa oa puisano

Theknoloji ea VoIP e fetotse haholo tsela eo batho ba buisanang le lefatše le ba bang ka eona.

Leha re ka tsieleha le ho hlolloa ke boqapi bo bongata ba theknoloji bo mabapi le ts'ebetso ea data, taolo ea mesebetsi, lipapali tsa nnete tse netefalitsoeng le lisebelisoa tsa bohlale tsa maiketsetso, tšekamelo ea rona ea ho thabela botsoalle le batho ba bang e ntse e etsa hore re lebise tlhokomelo ea rona ho tsohle tse ntlafalang puisano ea rona le batho.

Mme eseng ka tsietsi, theknoloji e sebelisoang puisanong e ntse e hola letsatsi Lintlha tsa mose ho maoatle le letsatsi! Sheba feela lilemong tse fetileng tsa 10 kapa 15, 'me u tla bona hore na mefuta ea li-smartphone e fetohile hakae selemo le selemo, e lula e ntlafatsa lebelo le phihlelo eo mosebedisi a nang le eona nakong ea puisano. Mehlala e meng ke:

Monyetla oa ho romella linepe le livideo ka nako ea nnete
Etsa li-call tsa video
Romela melaetsa ea molumo
Sena sohle se etsa hore phihlelo e be e ruileng le e monate haholoanyane, 'me rona batho re na le tšekamelo ea ho ananela lintho tse susumetsang le lintlha tse tsosang maikutlo le maikutlo a rona.

Empa ntlha e 'ngoe hape e tsosang thahasello ea rona ke ho boloka chelete. 'Me thekenoloji le eona e' nile ea thusa ka kutloisiso ena, ho etsa mohlala ka tsamaiso ea mohala oa VoIP 'Me hore u tsebe ho eketsehileng ka sena, sehlooho sena se tla tšohla tsoelo-pele ea mohala oa VoIP Brazil le lefats'e ka bophara.
Post Reply