Subhashini – Taigi, kalbant apie įrankį, man gana sunku pasirinkti tik 3, nes naudoju įrankius pagal praktiką ir segmentus, pvz., jei kalbu apie SEO, yra keletas įrankių, kurie man labai patinka. socialiniuose tinkluose, mano pasirinkimai skiriasi, todėl šiek tiek sujungęs pateikiu toliau pateiktus įrankius:
(i) „SEMrush“ ir „Screaming FROG SEO Spider“ ir „Google Analytics“, skirta SEO ir žiniatinklio analizei
(ii) Buferis, „Canva“, „Hootsuite“, „SproutSocial“, „Vimeo“, Pašto duomenys skirtas dizaino turiniui ir socialinei žiniasklaidai
(iii) „Hubspot“, „MailChimp“, „Marketo“ el. paštui ir CRM
Pasidalykite 3 žmonių, kuriuos gerbiate skaitmeninės rinkodaros srityje, vardais.
Subhashini –
i) Neilas Patelis
ii) Randas Fishkinas
(iii) Pradeep Chopra
PS – Sorav Jain ir Deepak Kanakraju yra du vardai, kurie tampa kitu įkvėpimu.
Ką patartumėte naujokams, norintiems kurti karjerą skaitmeninės rinkodaros srityje?
Subhashini – tai yra klausimas, į kurį jau atsakiau daugeliui pradedančiųjų. Paprastai tai sakau žmonėms, ateinantiems į skaitmeninės rinkodaros darbo pokalbį, kad labai svarbu žinoti, kad skaitmeninė rinkodara yra ne tik mūsų darbas, bet ir aistra, kurią nešiojame su savimi, investicija į skaitmeninį pasaulį ir nuotykis. šiam internetiniam gaubliui.
Taigi, jei kas nors tai įsigytų už darbą, tai ilgai neveiktų, bet jei kas nors tai priims kaip susidomėjimą, tikrai nėra geresnio darbo už šį.
Be to, norisi pasakyti, kad šis skaitmeninės rinkodaros pasaulis yra tarsi vandenynas, kuriame kiekvienas turi pakankamai darbo. O ateinančiais metais jis taps gilesnis ir ilgesnis.
Jei patikslinsiu, elektroninė prekyba ir produktų inžinerija šiuo metu yra dvi pagrindinės skaitmeninės rinkodaros vertikalės, o laikui bėgant jos turės daugiau. Naudojant AI ir mašininį mokymąsi galimybės padidės.
Kokie yra 3 jūsų mėgstamiausi skaitmeninės rinkodaros įrankiai?
-
rakibhasan09